KÄSITYÖYSTÄVIEN SYYSRETKI

27.09.2019

Bussireitti: Vammala-Nokia-Tampere

Lankatalo Tapion kauppa, sijaitsee Kauhajoen Päntäneellä yli 800m2 tiloissa. Yritys on erikoistunut käsityölankoihin, hyllyssä on tälläkin hetkellä yli 80 000 kerää käsityölankoja, sekä kotimaan että ulkomaiden parhaat lankamerkit. Liikkessä on myös hyvä varasto kudontalankoja, poppanakudetta, pellavalankoja, loimia, kalalankaa, juutti- ja paperinaruja ja nauhoja, huovutusvillaa ja hahtuvakiekkoja sekä huovutusneuloja. Matonkuteilla on oma osasto. Myös neulepuikot, koukut ja muut käsityötarvikkeet meiltä. Piirretyt liinat, kanavatyöt, ristipisto- ja pitkäpistotyöt löytyy meiltä. Edullinen ostospaikka Pohjanmaalla.

Ryhmälounas  

Jokipiin Pellava, Pellavatuotteita kodinsisutukseen sekä kylpyhuoneeseen ja saunaan. Tuotteita ovat olleet suunnittelemassa useat Suomen johtavista suunnittelijoista

Lennol- tehtaanmyymälä, Lennol valmistaa sisustustekstiilejä sekä pehmusteita huonekaluteollisuudelle. Tuoteperheeseen kuuluvat lisäksi peitteet ja tyynyt sekä  askarteluvanut ja sisätyynyt, sekä julkitilojen paloturvalliset tuotteet.

Jalasjärvi Juustoportti, ostos ja kahvittelu mahdollisuus kohteen eri myymälöissä.

Matkan hinta 49 euroa/ hlö Sisältäen kuljetuksen ohjelman mukaisesti ja ryhmälounaan