MITÄ YHDESTÄ SÄRKYNEESTÄ SYDÄMESTÄ , Rauman teatteri

31.10.2019

kello 19 esitys

Bussireitti Tampere-Nokia-Vammala-Huittinen

Rauman Kaupunginteatterin syyskauden avaa Petja Lähteen kirjoittama Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä?

Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä on romanttinen musiikkikomedia miehestä, joka haluaa vain rakastaa – hinnalla millä hyvänsä. Tarinan päähenkilö on kehittänyt naisten hurmaamisesta itselleen ammatin, jolla ansaitsee ”vaatimattomia taiteilijan apurahojaan”. Reipasta menoa vauhdittavat elävän orkesterin säestämät tunnetut listahitit aina Mamban tunteikkaasta tuotannosta Irinaan, Suurlähettiläisiin ja Kirkaan.

Kantaesityksensä 14. syyskuuta saavan näytelmän kirjoittaa ja ohjaa Petja Lähde. Niin näyttelijänä, käsikirjoittajana (mm. Fingerpori-elokuva) kuin kirjailijanakin tunnetun Petjan Surunsyömä -lastenromaani palkittiin hiljattain Suomen Nuorisokirjailijat ry:n jakamalla Arvid Lydecken -palkinnolla. Hän on näytellyt useissa eri teattereissa (mm. Helsingin ja Turun kaupunginteatterit). Petja on tuttu myös Rauman kesäteatterin lavalta (Hetki lyö 2012 ja Sellaista elämä on 2018).

Musiikista vastaa kapellimestari Tuomas Kesälä, jonka huippuunsa virittämistä musiikkinumeroista päästiin nauttimaan jo viime kesänä Rauman kesäteatterissa (Sellaista elämä on). Näytelmän pääosassa vierailee laulaja-näyttelijä Jani Koskinen. Useissa eri teattereissa näytellyt Jani työskenteli Rauman Kaupunginteatterissa vuosina 1998–2002.

Matkan hinta:                                                                                                                  

68 euroa/hlö bussiin Nokialta ja Tampereelta                                                               

60 euroa/hlö bussiin Vammala-Huittinen                                                               

Sisältäen teatterilipun ja bussimatkat