TubeTour 2019 kiertue Tampere talossa

01.03.2019

TubeTour- kiertue 2019

1.3.2019 (pe)                                                                         

Bussin aikataulu:                                                                                                             

Lauhamon tallit 14.15                                                                                                      

Vammalan linja-autoasema 14:30                                                                                         

Saapuminen Tampere talolle noin 15.30                                                                             

Tapahtuma alkaa kello 16.00

Odotettu TubeTour-kiertue karauttaa matkaan helmikuussa uudistetulla kokoonpanolla kuuden suosikkitubettajan voimin! Luvassa on hulppea lavashow, yllätyksiä ja taatun tubetunnelman kruunaava Meet & Greet!

Tubettajat

HERBALISTI
Tubesta ja telkkarista tuttu Herbalisti on ehtinyt tehdä huiman uran videon ja viihteen parissa! Taidokkaat videot ovat viehättäneet katsojia jo usean vuoden ajan, minkä lisäksi Herba myös keikkailee ahkeraan tahtiin. Tämä huippusuosittu TubeTourin alkuperäiskasvo toteuttaa unelmiaan ja ottaa seuraajat mukaan osaksi seikkailuja!

ILARIPRO
Futailu on ollut Ilarille elämäntapa jo yli 10 vuoden ajan ja se näkyy! Ilaripron suositulla sporttikanavalla kikkaillaan, hiotaan kuviot huippuunsa ja haastetaan myös tunnettuja futareita! Tämä supliikki herrasmies on TubeTourin tiimipelaaja, joka ei kuluta vaihtopenkkiä vaan tähtää tekemisellään ylämummoon!

ILONA
Ilona tietää miten arjesta saa ihan pikkasen ihanamman! Tämä some tyylikuningatar nauttii matkustelusta, kauneudesta ja hemmottelusta, mutta ilahtuu myös rauhallisista koti-illoista. Kuulumiset vaihtuvat mukavasti teekupposen äärellä ja muistot tallentuvat kuvankauniille IG-tilille! Inspiroituminen onkin tämän valoisan huipputubettajan seurassa helppoa.

JENNYSVOICES
Jennyn humoristiset videot ja dubbaaminen ovat nostaneet Tube-kanavan huimaan suosioon! Lahjakkaana näyttelijänä Jenny taipuu mielettömiin rooleihin ja höpöttelee äänillä, joiden syntymistä ei pysty pelkällä maalaisjärjellä ymmärtämään. Show onkin valmis, kun tämä valloittava äänitaituri päästetään vauhtiin!

TOMAS
Tämän tyylitaiturin tunnistaa puoli Suomea! Reissumuistojen ja muotifiilistelyn lisäksi Tomasin Tube-kanavalla tartutaan kiinnostaviin aiheisiin, ratkaistaan mysteereitä ja tarinoidaan maailmalla puhuttavista ilmiöistä. Tourille Tomas tuo tyyliä, hauskaa heittäytymistä ja tilannetajua!

ZONEVD
ZoneVD on Tube-skenen ikisuosikki, jonka vauhdikas energia kantaa vahvasti myös livenä! Tubessa pelisisällöillä ja sketseillä viihdyttävä tekijä on ollut myös TubeTourilla mukana ihan alusta asti. Tästä kiertuekonkarista onkin kehkeytynyt lavashowta luotsaava tirehtööri, joka nauttii hyvästä hulluttelusta ja saa yleisön syttymään!

Tapahtumassa ei ole väliaikaa. Tapahtumassa on numeroimattomat paikat.

Matkan hinta 40 euroa/ hlö                                                                                                                                          

Sisältäen pääsylipun ja bussimatkat