VIIDESTOISTA YÖ- RUISSALON KESÄTEATTERI

05.08.2021


Bussin reitti: Tampere-Nokia-Vammala-Huittinen

Ruissalon Kesäteatteri sijaitsee Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa meren rannalla.Esitykset annetaan 1920-luvun huvilamaisessa paviljongissa, joka aikoinaan juurikin valmistui kesäteatteriksi ja tanssisaliksi. Ruissalon kesäteatterissa pääset aina tunnelmalliseen, lämpöiseen ja kesäiseen tunnelmaan, oli sää sitten mikä tahansa.

Juice Leskinen oli nerokas laulaja ja lauluntekijä, sanoittaja ja kirjailija. Musikaali on kunnianosoitus hänen elämäntyölleen. Esityksessä tehdään huikea aikamatka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan. Juicen tie kulki Juankoskelta Tampereelle, jossa hänestä kehkeytyi Suomea kiertävä, kaikkien tuntema ja rakastama taiteilija. Musikaalin keskiössä on myös Juicen ja Mikko Alatalon ainutlaatuinen ystävyys, joka säilyi tärkeänä läpi Juicen elämän. Esityksessä seilataan hulvattomasti Tuuliajolla risteilyllä Saimaalla, käydään levyttämässä Lontoossa sekä koetaan alkoholin aiheuttamaa tuskaa. Juicen elämään vaikuttivat myös suuret rakkaudet ja niihin liittyvät menetykset. Juicen sanotaankin eläneen rakkaudesta.

Musikaalissa kuullaan kappaleet Syksyn sävel, Viidestoista Yö, Marilyn, Mä maalaispoika oon, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee, Aamu alkaa A:lla, Per Vers, runoilija, Napoleonin mopo ja monia muita. Pääosassa nähdään nykyään Turussa vaikuttava upea artisti ja muusikko Matthau Mikojan. Mikko Alatalona loistaa turkulainen Erik Kraemer. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Elisa Lairikko/Ninni Martikainen, Simo Stenman, Isabella Lairikko, Jussi Ojanen, Jani-Matti Kemppinen, Tuomas Viiliäinen ja Petri Lairikko.

Musikaalia säestää huippubändi. Tervetuloa nauttimaan, pöytä on katettu suomalaisen rockin parhailla antimilla!

Väliajalla nautimme korvapuustikahvit

Matkan hinta 69 euroa/hlö

Hinta sisältää teatterilipun, väliaikakahvit ja bussimatkat.