KAUHAJOKI-JALASJÄRVI-TAIDEKAHVILA ANNE MATTILA, Matka toteutuu

25.08.2020

Bussireitti: Vammala-Nokia-Tampere-Ylöjärvi

LANKATALO TAPION KAUPPA, sijaitsee Kauhajoen Päntäneellä yli 800m2 tiloissa. Yritys on erikoistunut käsityölankoihin, hyllyssä on tälläkin hetkellä yli 80 000 kerää käsityölankoja, sekä kotimaan että ulkomaiden parhaat lankamerkit. Liikkessä on myös hyvä varasto kudontalankoja, poppanakudetta, pellavalankoja, loimia, kalalankaa, juutti- ja paperinaruja ja nauhoja, huovutusvillaa ja hahtuvakiekkoja sekä huovutusneuloja. Matonkuteilla on oma osasto. Myös neulepuikot, koukut ja muut käsityötarvikkeet meiltä. Piirretyt liinat, kanavatyöt, ristipisto- ja pitkäpistotyöt löytyy meiltä. Edullinen ostospaikka Pohjanmaalla.

JOKIPIIN PELLAVA, Pellavatuotteita kodinsisutukseen sekä kylpyhuoneeseen ja saunaan. Tuotteita ovat olleet suunnittelemassa useat Suomen johtavista suunnittelijoista

PIHLAJAN KEVARI                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Täyden palvelun juhlapaikka Jalasjärvellä – jo 50 vuoden kokemuksella. Pohjalainen maalaistalo, luonnonkauniissa ympäristössä. Nautimme kaikessa rauhassa heidän maittavan noutopöydän antimista.

TAIDEKAHVILA ANNE MATTILA munkkikahvit. Laulaja, taidemaalari Anne Mattila toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja perusti taidekahvilan –ja gallerian Karvialle. Taidegalleriassa on esillä Anne Mattilan maalaamia öljymaalauksia viidentoista vuoden ajalta. Kesän mittaan gallerissa on lisäksi esillä muun muassa vierailevien taiteilijoiden näyttelyitä. Kohde kehittyy koko ajan, taidepolku, kappeli.

Matkan hinta 70 euroa/ hlö

Sisältäen pitopöydän Pihlajan kevarissa, munkkikahvit taidekahvilassa, bussikuljetukset ohjelman mukaisesti