Matkustaminen on rentouttavaa!

Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy on Sastamalalainen tilausajoihin erikoistunut täyden palvelun perheyritys joka on toiminut jo yli 50 vuoden ajan.

Käytössänne on 16-58 paikkaiset, nykyaikaisesti varustellut linja-autot.
Ammattitaitoiset, palvelualttiit ja kokeneet kuljettajamme takaavat Teille onnistuneen, laadukkaan ja turvallisen matkan niin lähelle kuin kauemmaksikin.

Toimistossa henkilökuntamme auttaa Teitä mielellään aikataulujen, reittien ja matkakohteiden valinnassa.

Palvelemme asiakkaitamme myös järjestämällä runsaasti vuoden aikana erilaisia valmismatkoja. Olemme erikoistuneet kotimaan matkoihin, joita tuotettu jo yli 20 vuoden ajan.
Matkoille voi aina lähteä yksin, kaksin, niin isommilla kuin pienemmilläkin ryhmillä. Tutustu tulevaan valmismatkatarjontaamme reissukalenterista.

Meiltä löytyy laaja valmismatkavalikoima, josta saattaa löytyä mukava matkapaketti myös Teidän ryhmällenne. Jos ei sopivaa löydy, me räätälöimme Teille juuri sellaisen matkan kuin haluatte.

Matkan meiltä varattuanne Teidän ei tarvitse kuin kerätä ryhmä kokoon, me huolehdimme kaikesta muusta. Olette kovasti tervetulleita käyttämään Lauhamon monipuolisia palveluja ja astumaan Lauhamon punavalkoiseen bussiin.