MATKA TARTTOON

29.06.2021 - 02.07.2021

29.6.2021 (tiistai)                                                                                                            

Bussireitti: Huittinen Härkäpakari 5.20 (mikäli tarpeeksi lähtijöitä) -Lauhamon tallit kello 5.45 -Vammala linja-autoasema kelo 6.00 -Keihänen pv-pysäkki-Nokia kello 6.30 –Tampere Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki kello 7.00 -Vaihmalan ramppi pv-pysäkki 7.20

Saapuminen kello 10.30 Helsinkiin Katajanokan terminaaliin. Kuljettaja noutaa liput ja jakaa ne matkustajille. Siirtyminen laivaan.

Kello 11.30 Viking XPRS lähtee Helsingistä Tallinnaan jonne laiva saapuu kello 14.00

Siirtyminen ryhmän omaan bussiin ja matka jatkuu kohti Tarttoa.

Kello 17.00 saapuminen Tarttoon ja majoittuminen Doprat-Hotelliin. Ilta vapaata ohjelmaa.

30.6.2021 (keskiviikko)                                                                                                   

Aamiainen hotellissa.

Kello 10.00 Lähdemme hotellilta paikallisen oppaan johdolla Tarton kaupunkikierrokselle.

Kello 12-13.30 Vierailu Viron Kansallismuseossa, jossa ryhmällemme opastettu kierros.

Omaa aikaa Tartossa.

Kello 17.00 Mahdollisuus osallistua yhteiselle illalliselle kuljettajan valitsemaan ravintolaan. Ravintolaan siirrytään kuljettajamme Alarin johdolla. Kuljettaja auttaa tarvittaessa halukkaita ruoka tilauksissa. Kohteeseen tehdään pöytävaraus eli ilmoita varauksen yhteydessä osallistutko ruokailuun. Ruokailu on omakustanteinen.

1.7.2021 (Torstai)                                                                                                           

Aamiainen hotellissa.

Lähdemme päivän bussiretkelle. Näemme Etelä-Viron kaunista luontoa ja maisemia.

Päivän ensimmäinen kohde on Sangasten linna, jossa meille luvassa opastettu kierros ja kahvit. Sangasten linna edustaa yhtä Etelä-Viron 21 löytämisen arvoisesta paikasta, joka on merkitty National Geographicin keltaisella ikkunalla ja jossa vierailua suositellaan kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille.

Sangasten linna ja kartanopuisto on rakennettu Englannin kuuluisan Windsorin linnan mukaan. Linnan upeat salit, arkkitehtuuri ja historia mahdollistavat järjestää linnassa suuria häitä, tapaamisia tai yöpyä aidossa linnan huoneessa. Linnan ravintola tarjoaa paikallista ruokaa ja Sangasten rukiista valmistettua aitoa ruisviinaa.

Matka jatkuu Latvian rajakauppaan. (tätä varten matkaan suljettavat laukut, joissa selkeät nimilaput) Paluu takaisin hotellille.

Kello 18.00 Mahdollisuus osallistua yhteiselle illalliselle kuljettajan valitsemaan toiseen ravintolaan kuin edellisenä päivänä. Ravintolaan siirrytään kuljettajamme Alarin johdolla. Kuljettaja auttaa tarvittaessa halukkaita ruoka tilauksissa. Kohteeseen tehdään pöytävaraus eli ilmoita varauksen yhteydessä osallistutko ruokailuun. Ruokailu on omakustanteinen.

2.7.2020 (perjantai)                                                                                                 

Aamiainen hotellissa.

Kello 10.00 lähdemme kohti Tallinnaa jonne saavumme noin kello 13.00

Tallinnaan jää vielä omatoimista ostosaikaa. Kuljettaja kertoo aikataulusta tarkemmin.

Kello 17.30 Viking XPRS lähtee Tallinnasta kohti Helsinkiä jonne laiva saapuu kello 20.00. Siirtyminen omaan bussiin ja matka jatkuu kotipaikkakunnille.

Matkan hinta:                                                                                                                                            

349 euroa/ hlö/ 2 henkilöä huoneessa                                                                                                                          

449 euroa /hlö/ 1 henkilö huoneessa

Hinta sisältää laivamatkan kansipaikoin, hotellimajoitus, opastetun kaupunkikierroksen, Viron museon pääsymaksu ja opastuksen, Linnaan pääsymaksun ja opastuksen, kahvit ja bussimatkat.

Vakuutus:  Suosittelemme ilmoittautuneita matkustajia hankkimaan riittävän kattavan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen.

Matka-asiakirjat: Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Varausvaiheessa ilmoitettujen nimien tulee vastata täysin passin/henkilökortin nimitietoja

Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.5.2021, tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Pidämme oikeudet matkaohjelman muutoksiin.

Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat Oy.

Hotelli Doprat: sijaitsee Tarton keskustassa, Emajoen liikekorttelissa. Vain muutaman askeleen päässä hotellista on lisäksi vanhakaupunki, teatteri ja ostoskeskuksia. Hotellissa on Tarton parhaimmistoon kuuluva ravintola. Viihtyisässä aulabaarissa on tarjolla maukasta kahvia ja herkullisia konditoriatuotteita. Kesäisin asiakkaiden käytössä on myös ulkokahvila. Vuonna 2019 avattu hoito- ja rentoutuskeskus tarjoaa lisämaksusta monipuolisia hoitoja ja hierontoja. Rentoutuskeskuksessa on kaksi saunaa, poreallas ja viihtyisä lepoalue sekä kuntosali.