DOLLY PARTONIN MUSIKAALI 9-5 – HOMMAT HOITUU! Samppalinnan kesäteatteri

02.08.2023

2.8.2023 (KE) 

Päivän alustava bussireitti ja aikataulu:

Tampere Vanhan kirkon pysäkki kello 10.00

Nokia, Pirkkalaistien pv-pysäkki kello 10.30

Vammala linja-autoasema kello 11.00

Huittinen Härkäpakari kello 11.30

kello 14 näytös

Hillitön ja vauhdikas 80-luvun alkuun sijoittuva musikaali 9 to 5 – hommat hoituu! kertoo tarinan kolmen erilaisen naisen yllättävästä ystävyydestä ja siitä, miten lopulta kaikki on heille mahdollista – jopa konservatiivisessa, miesten hallitsemassa bisnesmaailmassa!
Tämä musikaali näyttää miten hommat hoituu, kun naiset ottavat ohjat käsiinsä – huumoria, vauhtia ja vaarallisia tilanteita unohtamatta!
Menestyselokuvaan perustuva musikaalikomedian tähtinä loistavat musikaalidebyyttinsä tekevä komedian moniottelija, monissa liemissä keitetty hurmaava multitalentti Niina Lahtinen (mm. Ylen tv-sarjat Siskonpeti ja Rakkaat lapset), Tampereen Työväen Teatterin ja Helsingin Kaupunginteatterin isoista musikaalirooleistaan tuttu, valloittava Pihla Pohjolainen sekä lukuisista musikaali- ja äänirooleistaan tuttu, karismaattinen taituri Heljä Heikkinen!

Vuonna 2009 Broadwaylla ensi-iltansa saanut musikaali nähdään nyt Suomessa ensimmäistä kertaa – ja tietysti kantaesityksistään tunnetussa Samppalinnassa! Musikaalin ohjaa teatterin uusi taiteellinen johtaja Jukka Nylund.
Legendaarisen amerikkalaisen kantritähden, Dolly Partonin säveltämä musikaali perustuu samannimiseen vuonna 1980 ilmestyneeseen menestyselokuvaan, jota tähdittivät Partonin itsensä lisäksi mm. Jane Fonda ja Lily Tomlin. Elokuva oli omana aikanaan ilmiö, eikä sen sisältö ole vuosien saatossa vanhentunut – tai ei ainakaan tarpeeksi.
Samppalinnan kesäteatteri tarjoaa kesällä 2023 Suomen suurinta ammattilaisvoimin tehtyä kesäteatteria, ja kaikkea tätä säestää tuttuun tapaan upea liveorkesteri. Tervetuloa tekemään aikamatka ihanan kamalalle 80-luvulle!
Musiikki ja laulujen sanat: Dolly Parton
Perustuu 20th Century Foxin elokuvaan.

Rooleissa mm. Niina Lahtinen, Pihla Pohjolainen ja Heljä Heikkinen

Matkan hinta: 95 euroa/ hlö