ILMASTA RAHAA

06.04.2024 klo 08:15, Helsingin kaupunginteatteri

Saapuminen teatterille noin 12.30. Esitys alkaa kello 13.00

llmasta rahaa on todellinen farssien klassikko, yhä uudestaan räjähtävä naurupommi, joka tarjoaa joukon poikkeuksellisen nopeita juonenkäänteitä, yllättäviä väärinymmärryksiä ja kohtuullisen määrän kuuluisaa ovien pauketta.

Mikko Laine (Pekka Strang) on saanut potkut työstään vuosia sitten, mutta on kekseliäänä miehenä löytänyt uuden ansaintakeinon huijaamalla sosiaaliviranomaisilta kaiken maailman avustuksia. Tekaistuille henkilöille maksetaan tonneittain tukia ja rahat päätyvät (Janne Kataja) Mikon taskuihin.

Kunnes eräänä päivänä Kelan tarkastaja Jantunen (Emilia Sinisalo) saapuu yllätysvierailulle. Vuosikaudet hienosti toiminut rakennelma uhkaa sortua kertaheitolla ja Mikko löytää itsensä keskeltä niin sankkaa valheiden verkkoa, että ulospääsy näyttää mahdottomalta.

Eikä siinä vielä kaikki.

Tukalasta tilanteestaan irti pyristelevä Mikko tulee vetäneeksi myös ystävänsä Otto Pellin mukaan valheeseen. Kaverukset saavat selityksillään aikaan yhä sakenevan selitysten sopan, ja Mikon asuntoon alkaa lapata lisää kutsumattomia vieraita, joista jokainen mutkistaa valmiiksi sotkuista tilannetta entisestään.

Käsittämätön härdelli ratkeaa yllättävällä tavalla, mutta sitä ennen on luvassa niin meheviä käänteitä, ettei niistä nauramatta selviä!

Teatterin jälkeen pidämme pidemmän pysähdyksen, jossa mahdollisuus halukkailla ruokailuun. (Ei sisälly matkan hintaan)

Pysähdyksen jälkeen matkaamme Tampereelle ja siitä Nokian kautta Tampereelle

Matkan hinta

Aikuiset 88€
Hinta sisältää teatterilipun ja kuljetukset.

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Lauhamon Tallit, Keskikatu 20 Sastamala klo 08:15 -
Itsenäisyydentien pysäkit, Sastamala klo 08:20 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 08:30 -
Keihänen piha, Sastamala klo 08:40 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 09:00 -
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 09:30 -