JARKKO AHOLA, Laukon kartanon puistokonsertti

16.07.2022

LAUKON KARTANON PUISTOKONSERTTI- Jarkko Ahola                           

16.7.2022 lauantai

Bussin reitti ja aikataulu:                                                                                                    

*Lauhamon tallit 15.00                                                                                               

*Vammala Linja-autoasema 15.15                                                                                     

Saapuminen Laukon kartanolle noin klo 16.00. Ennen konserttia on aikaa tutustua näyttelyihin, tunnelmoida historiallista kartanomiljööstä nauttia kartanon ja puiston palveluista. Konsertti alkaa klo 18.00 (kesto noin 1--2 h). Kotimatkalle lähdemme konserttin päätyttyä.

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt koko kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä! Kesällä 2022 Laukon päärakennuksella nähdään Suomen ehkä tunnetuimman nykytaiteilijan Marjatta Tapiolan maalauksia. Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Hinta sisältää: 50 euroa/hlö
Bussikuljetuksen, konserttilippu ja sisäänpääsy kartanon näyttelyihinMatkamme aloitamme Huittisista, mikäli tulee tarpeellinen määrä sieltä lähtijöitä ( 10 henkilöä)