KAKOLANMÄKI JA THE TALL SHIPS RACES PURJELAIVATAPAHTUMA

20.07.2024 klo 08:15, Turku

Tauko matkalla Aurassa 10.30-11.15
Saapuminen Turkuun kello 11.45

Kello 12-14.00 Kakolanmäen kierros, Kierroksella kierretään ensin ulkona tutustumassa entisiin vankilarakennuksiin ja nähdään jännittävimmät pakopaikat kautta aikojen. Sen jälkeen siirrytään Kakolan entiseen kirkkoon eli Kakolan Saliin, jossa katsotaan kuvaesitys sellitiloista ja kuullaan tarinoita Kakolan kundien värikkäästä arjesta.

Kello 14 Siirtyminen Turun keskustan tuntumaan. Kello 18  asti omaa aikaa Turussa jossa parhaillaan The Tall Ships Races on Euroopan suurin maksuton perhetapahtuma, joka tarjoaa runsaasti oheisohjelmaa sekä yleisölle että laivojen miehistöille. Se kerää yhteen vuosittain vaihtuvissa isäntäkaupungeissa miljoonia purjehduksen ja meren ystäviä. Turku on yksi Itämeren kokeneimpia Tall Ships -kisojen järjestäjiä jo kuudetta kertaa.
Vuoden 2024 kilpailu alkaa Liettuan Klaipedasta, muut satamat ovat purjehdusjärjestyksessä Helsinki, Tallinna, Turku, Maarianhamina ja Puolan Szczecin, joka on kilpailun päätesatama.
Tapahtuman pääpaino ei ole nimestään huolimatta kilpailussa, vaan nuorisotoiminnassa, kansainvälisyydessä ja hyvässä yhteishengessä.
Tapahtumapäivien aikana Turussa järjestetään yleisölle runsaasti maksutonta ohjelmaa kahdessa eri paikassa: Varvintorilla sekä Suomen Joutsenen edessä. Ohjelmaa on luvassa pääsääntöisesti torstaista lauantaihin klo 14-22 välillä, mutta tapahtuma-alue avautuu yleisölle jo alkuviikosta.
Tapahtuman ohjelma ja tiedot alueelle saapumisesta päivittyvät osoitteessa www.tallshipsturku.fi

Lähtö kotimatkalle kello 18.00


Matkan hinta 49 euroa/ hlö
Sisältäen Kakolanmäen kierroksen ja kuljetukset.

Matkan hinta

Aikuiset 49€
Sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 08:15 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 08:30 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 09:10 -
Huittinen, Härkäpakari piha, Huittinen klo 09:30 -