KARAVAANARIT, Pyynikin kesäteatteri, 2 paikkaa vapaana

27.06.2024 klo 16:00, Tampere

 Saapuminen Pyynikille noin 17.30                                                                                     

Kesällä 2024 Pyynikin kesäteatterissa saa ensi-iltansa uusi, eeppinen kotimainen komedia. Heikki Syrjän ja Riku Suokkaan käsikirjoittama ja Suokkaan ohjaama Karavaanari – kaikkien kaveri on komedia ennakkoluuloista, ikiaikaisesta hyvän ja pahan taistelusta sekä yhteisön silmittömästä voimasta.
Pääroolissa nähdään komediavirtuoosi Lari Halme. Muut näyttelijät julkistetaan myöhemmin.
 
Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.

Karavaanari – kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.
 
Riku Suokas ja Heikki Syrjä ovat tulleet tunnetuiksi useiden menestysproduktioiden kuten Vuonna 85 -musikaalin sekä Koskinen ja Lahti 2001 -sarjojen käsikirjoittajina.

Esityksen jälkeen lähtö kotimatkalle.

Matkan hinta

Aikuiset 69€
Hinta sisältää teatterilipun ja kuljetukset.

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Lauhamon Tallit, Keskikatu 20 Sastamala klo 16:00 -
Itsenäisyydentien pysäkit, Sastamala klo 16:05 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 16:15 -
Keihänen piha, Sastamala klo 16:25 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 16:45 -