KIEVARIN SALAISUUS, 8 paikkaa vapaana

04.08.2024 klo 13:30, Nokian kesäteatteri

Saapuminen Nokian teatterille noin 14.30

Tämä kuvitteellinen tarina tapahtuu ”iloisella” 20-luvulla. Keskellä Hämeen sydänmaita sijaitsee kaksikerroksinen viihtyisä, mutta jo parhaat päivänsä nähnyt Metsätien kievari.
Suomeen jo kauan sitten rantautunut Beata Liivimaalta on ostanut huutokaupasta kievarin pitäjän oikeudet. Synnyinseudultaan paetessaan on hän siepannut mukaansa vain orvoksi jääneen sisarentyttärensä Kaarinin. Mutta siitä kaikesta on jo aikaa……
Aikuistuttuaan on Kaarin ryhtynyt hoitamaan kievaria varmoin, vaikka ei aina niin ”laillisin” ottein. Beata sen sijaan viettää ansaittuja eläkepäiviään yläkerran parvekkeella. Kuin kaikuna menneisyydestä rahisee vanhassa gramofonissa Tosca-valssi….
”Sä kaukaa saavuit, maasta vieraiden. Vain vaiti ollen, mä sinua katselin…..
Naisten elämään ei ole mahtunut muuta kuin työ. Vilskettä kievariin tuovat yöpyvät ja hevosia vaihtavat matkustajat. Hollimiehet, keittäjä ja aputyttö saavat paiskia hommia olan takaa.
Voimaan astunut kieltolaki aiheuttaa kuitenkin päänvaivaa Kaarinille. Matkustajat tarvitsevat tuloryypyn ja aterian painikkeeksi vähän muutakin, ruokaa sulattavaa. Joten naisten on pakko turvautua salakuljettajiin, jotka hoitavat  kovaa teetä tähänkin kaukaiseen, metsätien varrella olevaan kievariin.
Swingin ja Bluesin saattamana saapuu esiintymiskiertueellaan oleva orkesteri ja tanssitytöt. Illanvietto syntyy kuin itsestään.
Mutta ovatko kaikki asiakkaat sitä, mitä sanovat olevansa. Lisäksi vieraita askarruttaa suljettu huone, jossa kukaan ei saa yöpyä…….
Ohjaajana toimii Heli Pitkänen
                                                                             

Hinta sisältää lipun, väliaikakahvit ja bussimatkat.

Matkan hinta

Aikuiset 56€
HInta sisältää teatterilipun, väliaikakahvit ja bussimatkat

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Lauhamon Tallit, Keskikatu 20 Sastamala klo 13:30 -
Itsenäisyydentien pysäkit, Sastamala klo 13:35 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 13:45 -
Keihänen piha, Sastamala klo 13:55 -