KIEVARIN SALAISUUS

04.08.2024 klo 11:30, Nokian kesäteatteri

Tauko matkalla.

Saapuminen Nokialle noin 14:30.

Esitys alkaa kello 15.00

Tämä kuvitteellinen tarina tapahtuu ”iloisella” 20-luvulla. Keskellä Hämeen sydänmaita sijaitsee kaksikerroksinen viihtyisä, mutta jo parhaat päivänsä nähnyt Metsätien kievari.
Suomeen jo kauan sitten rantautunut Beata Liivimaalta on ostanut huutokaupasta kievarin pitäjän oikeudet. Synnyinseudultaan paetessaan on hän siepannut mukaansa vain orvoksi jääneen sisarentyttärensä Kaarinin. Mutta siitä kaikesta on jo aikaa……
Aikuistuttuaan on Kaarin ryhtynyt hoitamaan kievaria varmoin, vaikka ei aina niin ”laillisin” ottein. Beata sen sijaan viettää ansaittuja eläkepäiviään yläkerran parvekkeella. Kuin kaikuna menneisyydestä rahisee vanhassa gramofonissa Tosca-valssi….
”Sä kaukaa saavuit, maasta vieraiden. Vain vaiti ollen, mä sinua katselin…..
Naisten elämään ei ole mahtunut muuta kuin työ. Vilskettä kievariin tuovat yöpyvät ja hevosia vaihtavat matkustajat. Hollimiehet, keittäjä ja aputyttö saavat paiskia hommia olan takaa.
Voimaan astunut kieltolaki aiheuttaa kuitenkin päänvaivaa Kaarinille. Matkustajat tarvitsevat tuloryypyn ja aterian painikkeeksi vähän muutakin, ruokaa sulattavaa. Joten naisten on pakko turvautua salakuljettajiin, jotka hoitavat  kovaa teetä tähänkin kaukaiseen, metsätien varrella olevaan kievariin.
Swingin ja Bluesin saattamana saapuu esiintymiskiertueellaan oleva orkesteri ja tanssitytöt. Illanvietto syntyy kuin itsestään.
Mutta ovatko kaikki asiakkaat sitä, mitä sanovat olevansa. Lisäksi vieraita askarruttaa suljettu huone, jossa kukaan ei saa yöpyä…….
Ohjaajana toimii Heli Pitkänen

Hinta sisältää lipun, väliaikakahvit ja bussimatkat.

                                                         

Matkan hinta

Aikuiset 65€
Hinta sisältää teatterilipu, väliaikakahvit ja bussimatkat

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Kokemäki pv-pysäkki, Kokemäki klo 11:30 -
Harjavallan pv-pysäkki, Harjavalta klo 11:40 -
Nakkila pv-pysäkki, Nakkila klo 11:50 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 12:00 -
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 12:15 -
Kiikoinen Abc:n piha, Sastamala klo 12:45 -