KORPELAN KUJANJUOKSU- Tampereen Komediateatteri

04.08.2021

KORPELAN KUJANJUOKSU

Tampereen Komediateatteri

18.6.2021 keskiviikko kello 18.00

Bussireitti: Huittinen-Pehula-Vammala

Pirunpellosta ja Maalaiskomedioista tuttu kaksikko, käsikirjoittaja Heikki Luoma ja ohjaaja Jukka Mäkinen tuo suosikki-tv-sarjansa Korpelan kujanjouoksun hahmot ensi kesänä Tampereen Komediateatteriin.

Rooleissa nähdään runsaasti pohjana olevan televisiosarjan alkuperäisnäyttelijöitä, kuten Esa Latva-Äijö, Janne Kataja, Karoliina Vanne ja Tuija Vuolle.

Kun työtön, melkein ammattikoulun käynyt asentaja Jaska Alho (Janne Kataja) löytää korjattavaksi tuodun auton takapaksista salkullisen rahaa, alkaa melkoinen kilpajuoksu, sillä rahoille ilmaantuu muitakin ottajia.

Samaan aikaan kun Jaska piilottelee rahojaan, käyvät Anssi Korpela (Esa Latva-Äijö) ja Miisa Perttula (Karoliina Vanne) taistelua kaivosyhtiötä vastaan, joka uhkaa tehdä Etelä-Suomen suurimmasta suosta kaivoksen. Tässä taistelussa oveluus ja salkullinen rahaa ovat tarpeen.

Korpelan kujanjuoksu saa ensi-iltansa lauantaina 6.6.2020 Tampereen Komediateatterin katetussa kesäteatterissa.

Muissa rooleissa nähdään mm. Anna Haaranen, Ari Myllyselkä, Marja Myllylä, Hanna Gibson, Ilkka A. Jokinen, Jere Riihinen, Suvi Salomaa, Aku Sajakorpi ja Jukka Sipponen.

Kesäistä Maalaiskomedioiden tunnelmaa huokuvan kokonaisuuden ohjaa ja dramatisoi itse Jukka Mäkinen ja lavastaa Juha Mäkipää.

Matkan hinta: 55 euroa/ hlö

Sisältäen teatterilipun ja bussimatkat