LAUKON KARTANON PUISTOKONSERTTI, Esiintymässä Jarkko Ahola

29.07.2023

LAUKON KARTANON PUISTOKONSERTIT

29.7.2023(la)JARKKOAHOLA

Päivän alustava bussireitti ja aikataulu:

Huittinen Härkäpakari kello 15.00

Vammala linja-autoasema kello 15.30

Saapuminen Laukon kartanolle noin klo 16.00. Ennen konserttia on aikaa tutustua näyttelyihin, tunnelmoida historiallista kartanomiljööstä nauttia kartanon ja puiston palveluista. Konsertti alkaa klo 18.00 (kesto noin 1--2 h). Kotimatkalle lähdemme konsertin päätyttyä.

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt koko kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä! 

Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

 Matkan hinta 52 euroa/hlö                                                                                                                                             

Hinta sisältää lipun puistokonserttiin, Laukkoon ja bussimatkat