MÄ MAALAISPOIKA OON, Sappeen kesäteatteri

30.07.2023

 Päivän alustava bussireitti ja aikataulu:

Huittinen Härkäpakari kello 10.30

Vammala linja-autoasema kello 11.00

Nokia, Pirkkalaistien pv-pysäkki kello 11.30

Tampere Vanhan kirkon pysäkki kello 12.00

kello 14 näytös

Taiteilija Mikko Alatalon värikäs, tuottoisa ja energinen elämä vihdoin näyttämöllä.

Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama kantaesitys Mä maalaispoika oon vie meidät näyttävälle matkalle Kiiminkijoen varrelta kohti kaupunkia, kertoen taiteilijan tarinaa sinisten silmälasien takana.

Elämänkerrallinen musikaali tarjoaa katsojalle unohtumattomia kappaleita Alatalon laajasta musiikillisesta repertuaarista, lämpöistä huumoria, hauskoja kommelluksia sekä koskettavaa ikävöintiä toisen ihmisen luo.

Satoja tunnettuja kappaleita, yli 40 albumia, toimittajana työskentelyä, lastenmusiikkia, kansan edustamista, hiihdonopetusta ja neljä Syksyn Sävel-kilpailun voittoa. Maalaispoika oon, on musiikillinen kunnianosoitus koko kansan tunteman Mikko Alatalon monipuoliselle ja legendaariselle uralle.

”Mikko Alatalon tunnen henkilökohtaisesti jo 80-luvun alkupuolelta Ajolähtö- elokuvan ajoilta. Nyt kun olen tutustunut Mikon elämään käsikirjoituksen tiimoilta, se on yllättänyt ja avartanut omaa maailmaani. Kuinka rikas ja monipuolinen taiteilija
Mikko on. Ja aikamoinen elämä, niin ilossa kuin surussakin. Musikaali tulee olemaan värikäs, niin kuin on hänen elämänsäkin. ”


Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilainen

Lavalla mm. Aleksi Aromaa, Mira Luoti, Valtteri Aaltonen, Olga Lepistö, Harri Penttilä 

Mikko Huoviala, Heidi Kirves / Anna Pukkila

Matkan hinta: 59 euroa/hlö

Sisältäen teatterilipun ja bussimatkat