MERELLINEN VAASA JA STRÖMSÖ , 10 vapaata paikkaa

23.08.2024 klo 08:45, Vaasa

Lähdemme aamulla ajamaan Vaasaan, pidämme matkalle tauon.

Saapuminen Vaasaan, jossa tapaamme paikallisen oppaamme. Hänen kanssaan teemme opastetun bussikierroksen Vaasan seudulla. Lyhyen kaupunkikierroksen jälkeen suunnataan saaristoon ja ajetaan Suomen pisimmän sillan yli.
Päivän aikana ryhmälounas 

Tutustutaan Raippaluodon kylään ja käydään kirkossa (vuodelta 1781). Kirkko sai 1840 –luvulla alttaritaulun ja saarnatuolin Pyhän Marian kirkosta Vanhasta Vaasasta ja ne pelastuivat näin ollen Vaasan palosta vuonna 1852.
Matka jatkuu Södra Vallgrundin viehättävään kylään ja siellä vierailemme Sommaröhallenissa. Täällä on myynnissä lähes 80 saariston ja lähiseudun käsityöläisen tuotteita. Matka jatkuu vielä Sommarösundin viehättävälle lahdelle, joka ennen oli veneiden suojattu läpikulku ja nyt, johtuen maankohoamisesta, idyllinen, mutta matala lahti.

Päivä viimeinen kohde on kovasti toivottu Strömsö. Pääsemme oppaiden kanssa opastetulle kierrokselle kohteessa. Strömsö on suuren suosion saavuttanut televisiossa pyörivä lifestyle-ohjelma. Ohjelman kuvauspaikkana toimiva idyllinen huvila on oikeasti olemassa ja löytyy Vaasasta. Vuonna 1852 rakennettuun huvilaan pääsee tutustumaan opastetuilla kierroksilla.  Sen ympäristö uimarantoineen on kaupunkilaisten ja turistien suosittu kohtauspaikka.
Palaamme vasta myöhemmin illalla takaisin kotipaikkakunnille noin kello 22-23

Matkan hinta: 99 euroa/hlö
Hinta sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut bussikuljetuksineen

Matkan hinta

Aikuiset 99€
Sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Huittinen, Härkäpakari piha, Huittinen klo 08:45 -
Kokemäki pv-pysäkki, Kokemäki klo 09:00 -
Harjavallan pv-pysäkki, Harjavalta klo 09:10 -
Nakkila pv-pysäkki, Nakkila klo 09:20 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 09:30 -
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 09:45 -
Pori, Abc-Tikkulan piha, PORI klo 10:00 -