Muurlan tehtaanmyymälä-Fiskarssin ruukki- Kasvihuoneilmiö, matka täyteen varattu

29.10.2021

Muurlan tehtaanmyymälä, Fiskarssin ruukki ja Kasvihuoneilmiö

29.10.2021 (pe)

Bussin aikataulu:                                                                                       

Vammala Linja-autoasema: 7.45                                                                             

Nokia, Pirkkalaistien pv-pysäkki: 8.20                                                             

Tampere, keskustori, vanhan kirkon pysäkki 8.45

Muurlan tehtaanmyymälä, Muurlan viihtyisä, yli tuhannen neliön myymäläkokonaisuus on paikka, jossa brändin modernit tuulet ja menneiden kausien aarteet kohtaavat. Myymälässämme Muurlan omaa tuotevalikoimaa täydentävät tarkkaan valitut tuotemerkit ja sisustustuotteet vuodenaikoja mukaillen.

Muurlan tuotekehityksen kulmakivinä toimivat ajattomuus, käytettävyys ja katseen kiinnittävä muotoilu. Muurlan ruoanlaitto-, kattaus- ja sisustustuotteiden päämateriaaleina käytämme lasia, laadukasta emalia ja kotimaista puuta. Omia kuosejamme täydentävät lisenssituotteet, joissa seikkailevat muun muassa rakastetut Muumit ja Peppi Pitkätossu ystävineen.Ostosaikaa ja mahdollisuus omakustanteiseen kahvitteluun kahvilassa.

Fiskarssin ruukki, Fiskarsin ruukki on tunnettu pitkästä käsityöperinteestään, ja tänäkin päivänä ruukissa toimii yli 30 putiikkia ja pajaa, joissa valmistetaan tuotteita ja palveluja perinteitä kunnioittaen ja ekologisten ja vastuullisten arvojen mukaisesti. Suurin osa tuotteista valmistuu paikallisesti, luonnonmateriaaleista. Putiikeissa ja pajoissa vierailijaa tervehtii itse seppämestari tai taiteilija, ja voit olla varma että palvelu on parasta mahdollista. Fiskarsista löydät takuulla aitoja esineitä ja elämyksiä!

Ennen omatoimista ostoskierrosta nautimme lounaan.

 Kasvihuoneilmiö on ilmiömäinen elämystavaratalo täynnä hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta. Omituisuuksien satumaa, joka on vaan nähtävä omin silmin.Kahvilassa myynnissä erittäin suosittuja munkkeja.

Matkan hinta: 58 euroa/ hlö

Hinta sisältää ruokailun ja bussimatkat