PIONIEN LOISTETTA, VICTORIAN PUUTARHA JA LAITILAN WIRVOITUSJUOMIA, 6 paikkaa vapaana

07.06.2023

PIONIEN LOISTETTA, VICTORIAN PUUTARHA JA LAITILAN WIRVOITUSJUOMIA                                                                  

7.6.2023 (ke)

Päivän alustava bussireitti ja aikataulu:

Tampere Vanhan kirkon pysäkki kello 7.00

Nokia, Pirkkalaistien pv-pysäkki kello 7.20

Vammala linja-autoasema kello 8.00

Huittinen Härkäpakari kello 8.20

Pionien koti, kohde-esittely ja ostosaikaa. Pionien Koti on maamme ainoa pioneihin erikoistunut taimitarha. Olemme perustaneet erilaisia näyteistutuksia, joissa esittelemme pioneja tavallisimmista kiinanpioneista äärimmäisiin harvinaisuuksiin, muihin pionilajeihin, lajiristeytyksiin ja puuvartisiin pioneihin. Missään muualla Suomessa ei ole yhtä laajaa valikoimaa erilaisia pioneja. Istutuksia laajennetaan joka vuosi. Kävijät saavat hyvän käsityksen kasvavista pioneista, voivat niiden perusteella muokata ostopäätöksensä ja tutustua myyntipöytiin. Henkilökunta mielellään auttaa tekemään valintoja esim. kukinta-ajan ja kukkien värityksen suhteen.

Ryhmälounas

Laitilan wirvoitusjuomatehdas, on Laitilassa toimiva, vuonna 1995 perustettu Suomen suurin pienpanimo ja Hartwallin, Sinebrychoffin ja Olvin jälkeen Suomen neljänneksi suurin panimo. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tehdas sijaitsee Laitilassa, jossa juomien valmistukseen käytetään tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Piipahdamme ostoksilla heidän myymälässään.

Vierailulle ”Maajussille Morsian” ohjelmasta tutulle Victorian puutarhalle. Hän esittelee puutarhaa ja asiakkaamme voivat tehdä tuoteostoksia.

Matkan hinta: 75 euroa/hlö                                                                                                      

Hinta sisältää ohjelman mukaiset palvelut bussikuljetuksineen.