REKKAMIES

31.07.2024 klo 10:15, Pälkäne

Tauko matkalla Porista Tampereelle.

Matti Eskonniemi lauloi ensikeikallaan selin yleisöön. Yleisön joukossa oli hänen tuleva vaimonsa Pirjo, jonka kannustamana Matti teki 70-luvun alussa rohkean päätöksen jättää työnsä kirjapainossa. Ei ollut itsestään selvää, että ujosta nuoresta tuli koko kansan tuntema Matti Esko.

Kesällä 2024 Sappeen Kesäteatterin lavalla nähdään vetovoimainen yllätyskäänne, kun Suomen Kesäteatteri esittää laulaja Matti Eskon elämästä kertovan musikaalin Rekkamies. Tämän Heikki Paavilaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman teoksen erikoisuus piilee siinä, että pääosaa tähdittää karismaattisella äänellään itse taiteilija Matti Esko.

Musikaalissa syvennytään empaattisena tunnetun taiteilijan rakastettuun iskelmätuotantoon, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Huomenta Suomi ja Rekkamies.
Esitys on sukupolvitarina menneestä Suomesta ja tämän päivän maailmasta murroksineen.

Musikaali kuljettaa katsojan mukanaan
elämänmakuiselle seikkailulle tien päälle kohti hersyvän hyvää huumoria, lavatanssin hurmiota countrytansseineen sekä todellisia tarinoita viihteen maailmasta niin Toivo Kärjestä kuin Junnu Vainiostakin.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilainen kommentoi tulevaa musikaalia:

- Minulle Masan sympaattisuus ja ihmisläheisyys merkitsee paljon. Hänen elämän ymmärryksensä menee tunteisiin. Isäni puoleinen suku on lähes kokonaan elättänyt itsensä autoilemalla. Siksi maailma josta Masa laulaa on sydäntäni lähellä. Tämä musikaali on kunnianosoitus niin Matti Eskolle kuin kaikille niille rekkakuskeille ja ammattiautoilijoille, jotka pyörittävät tämän maan pyöriä!

Matti Eskon lisäksi muissa rooleissa lavalla nähdään jo Suomen Kesäteatterin aiemmista produktioista tuttuja nimiä, kuten

Joni Leponiemi, Jannastiina Hakala, Merja Koivula, Olga Lepistö, Jani Rasimus sekä Pyry Joki.

Säestyksestä vastaa jokaisessa näytöksessä tietysti upea livebändi:

Matkan hinta: 65 euroa/ hlö

Hinta sisältää teatterilipun ja bussimatkat

Matkan hinta

Aikuiset 65€
Hinta sisältää teatterilipun ja kuljetukset.

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 10:15 -
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 12:15 -