RETKELLE HAILUOTOON, matka täyteen varattuna.

02.08.2023 - 04.08.2023


Silmänkantamattomiin jatkuvat dyynihiekkarannat, kuohuva meri ja idylliset kalastajakylät houkuttelevat viipyilemään Perämeren suurimman saaren ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Matka Hailuotoon on elämys jo itsessään, sillä mantereen ja saaren väliä kuljetaan lautalla. Oulunsalon lauttarannasta liikennöivä lautta liikennöi noin tunnin välein. Hailuodon merellisen miljöön lisäksi vierailijaa odottavat puhtaat mäntymetsät ja laajat jäkäliköt sekä kylän maalaismiljöö, jota hallitsevat peltoaukeat ja viehättävät talonpoikaisrakennukset. Saaren monet retkeilyreitit, nuotiopaikat ja taukotuvat antavat monipuoliset mahdollisuudet luontomatkailuun, harrastamiseen ja retkeilyyn ympäri vuoden. Hailuoto tunnetaan myös lintubongaajien paratiisina.

2.8.2023 (ke)

Bussin aikataulu ja reitti:                                                                                                                   

Lauhamon tallit kello 6.45                                                                                                                 

Vammala linja-autoasema kello 7.00                                                                                               

Nokia Pirkkalaistien pv-pysäkki kello 7.30                                                                                      

Tampere vanhan kirkon pysäkki kello 8.00

Lähdemme matkaamaan kohti Oulua. Pidämme lakisääteisten taukojen lisäksi pysähdyksen makeilla ostoksilla Vaajakoskella Pandan tehtaanmyymälässä sekä nautimme kevyen lounaan.

Saapuminen Ouluun, josta matkaamme lautalla Hailuotoon. Tavoitteena olla perillä noin 16-16.30 Majoittuminen Luotsihotelliin ja Illallinen hotellissa kello 18.00

3.8.2023 (vastaanottaja) Päivä Hailuodossa

Aamiainen hotellissa. Kello 10.00 Opastettu kierros Hailuodossa paikallisen oppaan johdolla. Kuulemme retken aikana saaren historiasta ja nykypäivästä. Lisäksi käymme Hailuodon läntisimmällä paikalla, Marjaniemen Majakalla, joka on ollut satojen vuosien ajan satama ja kalastuspaikka. Muita tutustumispaikkoja on Keskiniemen pooki (Hailuodon vanhin säilynyt merimerkki), kirkko sekä Galleria Luoto ja Peräkammari. Retken jälkeen palaamme hotelliin. Mahdollisuus käydä omatoimisesti reippailemassa luontopolulla. Hotellilta lähtee pitkospuut rantaa pitkin, vaihtuen luontopolkuun. Loppupäivä omaa aikaa viettää Hailuodossa. Illallinen hotellissa kello 18.00

4.8.2023 (pe) Kotimatkalle

Aamiainen hotellissa. Lähdemme kotimatkalle kello 9-9.30, siirrymme Lautalla Ouluun ja kotimatka alkaa. Kotimatkalla pysähdymme kahvilla. Nautimme päivällisen Närpiössä Lind's kök kasvihuoneravintolassa kello 15.30. Illalla saavumme takaisin kotipaikkakunnille.

Hotelli on varattuna kokonaan meidän ryhmälle. Ilmoita varauksen yhteydessä minkä huonetyypin valitset. Huomio että huonetyyppejä on rajallinen määrä. 

HUONETILANNE:

Compact huonetta, täyteen varattu

11 kappaletta, Compact-huoneet ovat 1–2 hengen huoneita (10 m²) perusvarlla. Huoneissa on kaksi erillistä vuodetta, taulu-TV, sekä pieni kylpyhuone, jossa on suihku, wc sekä hiustenkuivaaja.

Standard-huoneet myyty  loppuun

6 kappaletta, Kahden hengen standard-huoneessa (15 m²) on merellistä tunnelmaa, sillä kaikista huoneista on merinäköala.
Huoneissa on kaksi vuodetta, taulu-TV ja kylpyhuone, jossa on suihku, wc ja hiustenkuivaaja. Osassa huoneista on mahdollisuus yhteen lisävuoteeseen.

Perhehuone myyty loppuun,

1 kappale Perhehuone myyty loppuun, joka sijaitsee hotellin alakerrassa. Huoneessa (17 m²) on kaksi vuodetta. Huoneen ikkunoista avautuu hieno merinäköala, ja huoneessa on oma kylpyhuone suihkulla ja wc:llä.

1 kappale, Tilava ja ylellinen kahden hengen superior-huone (32 m²) on entinen luotsin työhuone meriliikenteen tarkkailua varten, joten huoneesta avautuva merinäköala on harvinaisen upea! Huoneessa on oma parveke ilta-auringon suuntaan. Huone sopii mainiosti romanttiselle lomalle tai perhehuoneeksi. Huoneessa on mahdollisuus 1–3 lisävuoteeseen (120 cm leveä vuodesohva ja yksi erillinen lisävuodeCompact huoneessa 419 euroa/ hlö kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä                                      

Compact huoneessa 520 euroa/ hlö kun huoneessa majoittuu 1 henkilö

Standard huoneessa 435 euroa/ hlö kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä                                        

Standard huoneessa 595 euroa/ hlö kun huoneessa majoittuu 1 henkilö

Perhehuoneessa 475 euroa/ hlö kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä , mahdollisuus 2 lisävuoteeseen.                                                 

Superior huoneessa 520 euroa/ hlö kun huoneessa majoittuu 2 henkilöä

Hinta sisältää kahden yön majoituksen valitussa huoneluokassa, aamupalat hotellissa x 2, Iltaruokailut hotellissa x 2, meno ja paluu päivän ruokailut, Hailuodon opastukset ja käyntikohteet kierroksen mukaisesti.