SALON ILTATORI JA HEINÄKUISIA OSTOKSIA

04.07.2024 klo 08:45, Salon seutu

 Laitilan virvoitusjuomatehdas, on, vuonna 1995 perustettu Suomen suurin pienpanimo ja Hartwallin, Sinebrychoffin ja Olvin jälkeen Suomen neljänneksi suurin panimo. Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tehdas sijaitsee Laitilassa, jossa juomien valmistukseen käytetään tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Piipahdamme ostoksilla heidän myymälässään.

Loviisan aitta, sisustajan aarreaitta. Loviisan Aitta on Ruskolla, Turun kupeessa, vanhassa kivinavetassa ja kuivurissa toimiva lifestyle- ja sisustusalan yritys, joka tarjoaa asiakkaille laadukkaita ja monipuolisia tuotteita ja palveluja elämyksellisessä ympäristössä. Yrityksellä on ollut vahva visio ja tavoite jatkuvaan kehittymiseen jo vuodesta 1998. Äiti Helena ja tytär Elina vetävät nykyisin yritystä yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Valikoiman brändit ja tuotteet valikoidaan huolellisesti ja kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Helena ja Elina jakavat vahvan intohimon visuaalisen ja harmonisen ympäristön luomiseen. Vaikutteet maailmalta ja kaksikon vahva tyylitaju muodostavat sisustuksen filosofian, jota he yhdessä henkilökunnan kanssa haluavat jakaa asiakkaille. Viihtyisän kodin ja elinympäristön vaikutusta ihmisen hyvinvoinnille ja onnellisuudelle ei kannata aliarvioida. Ostos ja kiertelyaikaa kohteessa.

Muurlan tehtaanmyymälään, jossa nautimme maittavan lounaan ja voimme tehdä ostoksia heidän tuotteiden tehtaanmyymälässään.

Matka jatkuu Saloon, jossa osallistumme suosittuun ja yhdeksi Suomen parhaimmaksi tapahtumaksi valittuun Salon iltatoriin. Tapahtuma alkaa kello 16.00 Paikalla valtava määrä myyjiä ammattilaista aina kirpputorialueeseen. Lavalla live ohjelmaa myös näin torstaisin. Reilusti aikaa kiertelyyn.

Lähdemme kotimatkalle kello 19.00

Matkan hinta: 55 euroa/ hlö                                                                                          

Sisältäen bussimatkat ohjelman mukaisesti ja ryhmälounaan

Matkan hinta

Aikuiset 55€
Sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 08:45 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 08:55 -
Nakkila pv-pysäkki, Nakkila klo 09:05 -