SASTAMALAN VANHAN KIRJALLISUUDENPÄIVÄT, kuljetus

01.07.2023

SASTAMALAN VANHAN KIRJALLISUUDENPÄIVÄT                                                                  

1.7.2023

Vanhan kirjallisuuden päivät on Sastamalassa vuosittain järjestettävä kirjallisuustapahtuma. Tapahtuma on pääsymaksuton ja se kerää vuosittain yli 10 000 kävijää. Vuonna 2023 tapahtuma järjestetään 39. kerran.                                                                                                                                                  

Kirjapäivien perinteinen tapahtumapaikka, Sylvään koulu, on kesällä 2023 putkiremontissa ja sen vuoksi tapahtuma siirtyy Vexve-areenan ja Vammalan ammattikoulun ympäristöön. Vexve-areena on paikka, missä Sastamalan lentopalloylpeys Valepa pelaa kotipelinsä. Lähistöllä on myös jäähalli ja urheilukenttä. Uusi tapahtumapaikka vei ohjelmavaliokunnan ajatukset urheiluun, liikuntaan ja kilpailemiseen. Pohdinnan tuloksena teema kiteytyi sanoihin Jalo kilpa. Teeman mukaisesti ohjelmassa on tarkoitus käsitellä urheilua ja siihen liittyvää kirjallisuutta ja kilpailua mutta laajentaa ohjelma käsittelemään myös kirja-alalla esiintyvää kilpailua. Tapahtuman ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan huhtikuussa 2023.

Kuljetamme kirjapäivien tapahtuman läheisyyteen asiakkaita oheisen aikataulun mukaisesti niin perjantaina kuin lauantainakin.

Bussin lähtöaika Tampere linja-autoasema ratinan puoli kello 9.00- Tampereen rautatieasema kello 9.15 Kolmenkulman Abc kello 9.40 Häijään Abc:n piha kello 10.00 - Kirjallisuuspäivät noin 10.30

Lähtö paluumatkalle samaa reittiä takaisin Tampereelle kello 16.30.

Kuljetuksen hinta: 15 euroa/hlö/suunta/ Tampereelta ja Kolmenkulmalta                                                  

Kuljetuksen hinta: 8 euroa/hlö/suunta/Häijää