STEVE´N SEAGULLS, Laukon kartanon puistokonsertti

05.08.2022

Bussin aikataulu 

*Lauhamon tallit 14.45

*Vammala Linja-autoasema 15.00      

Steve ‘n’ Seagullsin paljon odotettu kesäkeikka Laukon kartanon puistossa elokuun ensimmäisenä perjantaina. YouTube-videoiden myötä megasuosioon noussut Steve ‘n’ Seagulls sai alkunsa vuonna 2010 esittämällä ladon seinästä revittyjä versioita metalli- ja rockbiiseistä.Soitinarsenaali on alusta asti ollut vähintään riittävän laaja; banjo, mandoliini, rummut, kontrabasso, haitari, kitara, huilu ja muuta mukavaa.Ajan myötä yhtyeestä on hioutunut timantinkova kokonaisuus, joka kiertää ympäri maailmaa tuomassa yleisölle musiikin ilosanomaa suoraan kylmästä pohjolasta.

Nykyisin bändin ohjelmistossa on lainaklassikkoja ja omaa tuotantoa.

Saapuminen Laukon kartanolle noin klo 16.00. Ennen konserttia on aikaa tutustua näyttelyihin, tunnelmoida historiallista kartanomiljööstä nauttia kartanon ja puiston pelveluista. Konsertti alkaa klo 18.00 (kesto noin 1,5-2 h). Kotimatkalle lähdemme konserttien päätyttyä.

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt koko kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös  ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä! Kesällä 2022 Laukon päärakennuksella nähdään Suomen ehkä tunnetuimman nykytaiteilijan Marjatta Tapiolan maalauksia. Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Hinta sisältää: 50 euroa/hlö
Bussikuljetuksen, konserttilippu ja sisäänpääsy kartanon näyttelyihin