TÄYDELLISET HÄÄT, 6 lippua vapaana

26.06.2024 klo 14:15, Pori, Kirjurinluodon kesäteatteri

Pieni tauko Huittisissa

Saapuminen Kirjurinluotoon kell0 17.15

Kello 18 alkaa Täydelliset häät, hulvaton menestysfarssi häistä, kaaoksesta ja ennen kaikkea hääkaaoksesta .
Kirsi ja Mika ovat menossa naimisiin. Kaikki on valmista täydellisiä häitä varten, mutta hääpäivän aamu ei valkene niin kuin pitäisi. Sulhanen herää hääsviitistä polttareiden jälkeen tuntemattoman naisen vierestä eikä hänellä ole mitään muistikuvaa, mitä on tapahtunut.
Kirsi on juuri saapumassa sviittiin pukeutumaan unelmiensa hääpukuun, eikä Mika halua pilata heidän elämänsä tärkeintä päivää. Mikan avuksi ryntää bestman Tommi, joka saa tehdä kaikkensa pitääkseen huojuvat kulissit yllä.
Liukkaiden valheiden, hulvattomien käänteiden ja käsittämättömien väärinkäsitysten vyöryyn sotkeutuu vielä hotellin liian avulias siivooja, tilaa vievä morsiamen äiti sekä peiton alta noussut nainen, joka ei suostu olemaan hiljaa. Miten käy häiden, pääsevätkö Kirsi ja Mika naimisiin? Kestääkö bestmanin pinna? Ja kuka on tuo salaperäinen nainen sviitissä?
Kirjurinluodon Kesäteatterin menestysfarssi ottaa tänä kesänä pyöritykseensä juhlista rakkaimmat ja raskaimmat. Tämä Robin Hawdonin huikea teksti nähtiin edellisen kerran Porissa yli kymmenen vuotta sitten. Teatteri järjesti katsojilleen kyselyn ja tätä teosta toivottiin uudelleen ohjelmistoon. Kirjurinluodon Kesäteatteri halusi vastata tähän yleisön toiveeseen sillä kutkuttavalla erotuksella, että työryhmä on uusi ja luvassa on raikas sovitus tästä häähauskuudesta.
Uskallamme antaa naurutakuun Täydellisille häille, sillä sen ohjaa viime kesän Vaimoni on toista maata -komedian sekä edellisten vuosien Pokka pitää ja Gabriel, tule takaisin! -suosikkien ohjaaja Miika Muranen. Roolitus julkistetaan myöhemmin!

Esityksen jälkeen siirtyminen bussiin ja matkaamme takaisin kotiin.

Matkan hinta: 55 euroa/hlö/ bussiin Vammala-Huittinen
Matkan hinta: 59 euroa/hlö/ bussiin Nokia-Tampere

Hinta sisältää teatterilipun ja bussikuljetuksen 

Matkan hinta

Aikuinen, bussiin Sastamala-Huittinen 55€
Aikuinen, bussiin Tampere-Nokia 59€
Hinta sisältää teatterilipun ja kuljetukset.

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 14:00 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 14:20 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 15:00 -
Pehulan tori, Sastamala klo 15:15 -
Huittinen, Härkäpakari piha, Huittinen klo 16:00 -