TEATTERIMATKA KARVIALLE

15.08.2021


Bussireitti: Vammala-Nokia-Tampere-Karvia

Anne Mattilan Taidekahvila 

Matka jatkuu Anne Mattilan Taidekahvilaan, jossa syömme maukkaan keittolounaan ja pääsemme tutustumaan Anne Mattilan Taidekahvilan miljööseen. Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin. Niitä on alueella noin 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta,  jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin.

Siirtyminen Karvian Teatterille

Esitys alkaa klo 14:00

Maitolavan madonnat- Haku päällä on Jonna Ortjun käsikirjoittama ja ohjaama musiikkikomedia, joka keräsi ensimmäisen osan myötä lähes 10000 katsojaa Ränssin Kievarissa, Keski- Suomessa kesällä 2019. Jatkoa se sai kesällä 2020, jälleen erittäin hyvien arvosteluiden myötä. Tarina vie katsojat Pentinkylälle, nostalgiseen Mantan baariin vuonna 1986. Emäntänä häärii kotikylälle palannut Manta (Meiju Suvas), jonka ura iskelmätähtenä ei ole enää saanut tulta alleen. Kun vielä äitikin sairastuu vakavasti, on kotiin paluu kaikella tapaa järkevin ratkaisu. Lapsuuden ystävä Mariia (Jonna Ortju), topakka kyläkoulun opettajatar on innoissaan ystävänsä kotiin paluusta. Ensimmäisessä osassa Manta löytää rinnalleen nuoruuden rakastettunsa, Pentinkylän nykyisen kirkkoherran ja Mariia taas avioituu kylän nuohoojan, Keken kanssa. Suuresta rakkauden huumasta huolimatta toisessa osassa kuitenkin selviää, että Keke on eksynyt lillukan varsiin nuohoushomissaan naapurikylällä ja Mantan sekä Kirkkoherrankin välit ovat jäähtyneet. Sen myötä naiset lyövät viisaat päänsä yhteen ja päättävät laittaa haku päällä ilmoitukset lehteen. Tunteet suhaavat laidasta laitaan ja pyöritykseen joutuu niin kylän kanttori (Asko Luomala) kuin toppahousukin. Se on varmaa, että tämän kaksikon menosta ei taaskaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu.

Komediaa siivittävät tutut hittikappaleet 80- luvulta. Ohjelmassa on väliaika.

Päärooleissa: Meiju Suvas- Manta, Jonna Ortju- Mariia, Asko Luomala- kanttori, imurikauppias, TV-ohjaaja sekä kylän toppahousu.

Matkan hinta 85 euroa/hlö

Sisältäen oheisen matkaohjelman mukaiset palvelut bussikuljetuksineen ja teatterilippuineen.