TUNNELMALLINEN PIKKUPUOTIEN PORVOO, 4 paikkaa vapaana

09.08.2024 klo 07:00, Porvoo

kartanolinnan Malmgårdin kartanopuoti
Malmgårdin kartano on erikoistunut luonnonmukaiseen viljelyyn sekä luomutuotteiden jalostamiseen. Peltopinta-alaa on lähes 500 hehtaaria. Kartanolla harjoitetaan myös matkailua, oluttuotantoa ja metsätaloutta. Sähköenergia tuotetaan oman kosken vesivoimasta.
Verkkokaupan lisäksi myymme tuotteita Kartanopuodissamme. Tilava puotimme sijaitsee panimon yhteydessä. Puodissa jauhetaan ja myydään luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita, mysliä ja valmiita leipätuotteita. Tuoreus kaikkine tärkeine ravintoaineineen on avainsanamme. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös hilloja, mehuja, viinietikkaa, rypsiöljyä, oman panimon juomia sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita. Tuotteita on saatavilla ympärivuotisesti. Kartanopuodista löydät laajan valikoiman panimon tuotteita, lahjapakkauksia sekä muita oheistuotteita.
Malmgårdin Panimossa nostamme maljan elämän koko kirjolle, ystäville, naurulle ja hyvälle ruoalle. Jokainen valmistamamme olut on hellän ja huolellisen käsityön tulos, jossa maistuu panimomestarimme tarkoin valikoimat humalat ja maltaat persoonalliset perinneviljat ja puhdas paikallinen vesi.

Siirtyminen Porvooseen.

 Brunbergin uusi tehtaanmyymälä, josta makeita ostoksia tehtaanmyymälähinnoin. 

Siirtyminen Porvoon vanhaan kaupunkiin, jossa täysin omaa aikaa 3 tuntia kierrellä putiikeissa ja nauttia tunnelmasta.

Lähtö kotimatkalle kello 17.00Matkan hinta

Aikuiset 40€
Hinta sisältää kuljetuksen.

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 07:00 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 07:10 -
Nakkila pv-pysäkki, Nakkila klo 07:20 -
Harjavallan pv-pysäkki, Harjavalta klo 07:30 -
Kokemäki pv-pysäkki, Kokemäki klo 07:40 -
Huittinen, Abc:n piha, Huittinen klo 07:50 -