VAIMONI ON TOISTA MAATA,Kirjurinluodon kesäteatteri

07.07.2023

Bussin aikataulu:

Lauhamon tallit: 15.45

Vammala Linja-autoasema: 16.00

Huittinen Härkäpakari: 16.15

Saapuminen Poriin noin 17.15

Esitys alkaa kello 18.00

Yltiörakastuneet Helena ja Janne ovat menossa naimisiin, ja kaikki on niin täydellistä kuin vain voi olla. Samaan aikaan väljähtäneessä parisuhteessa elävät Veera ja Risto ovat siinä pisteessä, että lopun alku on niin lähellä kuin vain voi olla.

Janne törmää kaupungilla vuosien takaiseen opiskelukaveriinsa Ristoon ja kutsuu Riston sekä tämän naisystävän illalliselle vanhojen aikojen kunniaksi. Rakkaushormonien sekoittamat Helena ja Janne haluavat tarjota ihanan pariskuntaillan, joka ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Nimittäin Ristoon kyllästynyt Veera päättää pitää mykkäkoulua ja isäntäväki luulee Veeraa ulkomaalaiseksi…

Ennen kuin illallinen saadaan päätökseen, luvassa on hulvaton keitos täynnä villejä väärinkäsityksiä, kohtuuttomia käänteitä sekä mahdottomia muutoksia hääsuunnitelmiin.

Ranskalaisen Gilles Dyrekin käsikirjoittama Vaimoni on toista maata valloittaa Kirjurinluodon kesäteatterin näyttämön kesällä 2023. Tässä komediassa nauretaan parisuhteiden haasteille, ennakkoluuloisille asenteille sekä jokaisessa meissä asuvalle hillittömyydelle. Esityksen ohjaa Miika Muranen, jonka aiemmat komediat Pokka pitää sekä Gabriel, tule takaisin ovat olleet katsoja- ja arvostelumenestyksiä.

Matkan hinta 40 euroa/hlö

Sisältäen lipun ja bussimatkat