VIERAILU EDUSKUNTATALOON, OSTOKSILLE FAZERILLE JA LUMENELLE

30.09.2024 klo 07:00, Helsinki

Tauko matkalla Helsinkiin.                                                     

Opastettu Eduskuntatalo vierailu (taloon mennessä tehdään turvatarkastus) Kaikille vieraille tehdään turvatarkastus, joka on samantapainen kuin lentokentillä. Metalliesineet kannattaa ottaa esille jo ennen tarkastusta sekä jättää päällystakit ja laukut mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi ryhmän linja-autoon. Kiellettyjä esineitä Eduskuntatalossa ovat esimerkiksi - terävät esineet (sakset, monitoimityökalut, veitset) - syttyvät ja myrkylliset aineet, kaasusumuttimet (aerosolit, sytyttimet) - nesteet, eväät Turvatarkastuksessa poiskerätyt esineet palautetaan vierailun jälkeen. - Kovaäänistä ja häiritsevää käytöstä on vältettävä ja esimerkiksi matkapuhelimet on pidettävä äänettömällä vierailun ajan.  - Vieraiden on pukeuduttava asiallisesti, esim. pipot ja lippalakit jätetään naulakkoon.  - Valokuvaaminen Eduskuntatalossa on sallittua. Kohteessa paljon rappusia. Kohde ei sovi liikuntaesteisille. Eduskuntaan saapuvien täysi-ikäisten henkilöiden on tarvittaessa voitava todistaa henkilöllisyytensä. Esimerkiksi ajokortti tai kuvallinen KELA-kortti käy henkilöllisyystodistukseksi.

Fazerin Vierailukeskus, ensimmäisenä nautimme ryhmälounaan, jonka jälkeen teemme mieleenpainuvan kierroksen Fazerilla näyttelyssä, Fazerin omien oppaiden johdolla kestää noin tunnin. Tarjoaa nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa kaikenikäisille. Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, yritysvastuuseen, innovaatioihin sekä laajaan tuotevalikoimaan.
Jokainen maksava vieras saa lähtiessä mukaansa tuotekassin.                              

Näyttelykierroksen yhteydessä on mahdollisuus tehdä ostoksia myymälässä.
Fazerin herkullisen tuotteiden lisäksi myymälässä on myynnissä ainutlaatuinen oheistuotevalikoima muun muassa muistikirjoja, jääkaappimagneetteja, postikortteja ja -merkkejä, T-paitoja, sekä tuotteita, joita et saa mistään muualta.

Lumenen tehtaanmyymälä Lumene-, Cutrin-, Anytime-, Nanoel-, Erisan-, Farmos- ja Serto-tuotteita. Paljon tuotteita puoleen hintaan ja II-laadun tuotteista jopa 70% alennus.
Saapuminen takaisin Poriin noin 20.30

Matkan hinta: 69 euroa/ hlö                                                                                                                                          

Hinta sisältää pääsymaksun, opastukset, Fazerin vierailukeskuskierroksen, lounaan ja bussimatkat

Matkan hinta

Aikuiset 69€
Sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Pori, Abc-Tikkulan piha, PORI klo 06:45 -
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 07:00 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 07:10 -
Harjavallan pv-pysäkki, Harjavalta klo 07:20 -
Kokemäki pv-pysäkki, Kokemäki klo 07:35 -
Huittinen, Abc:n piha, Huittinen klo 07:55 -