VIERAILULLE EDUSKUNTATALOON, FAZERIN VIERAILUKESKUKSEEN JA LUMENEN TEHTAANMYYMÄLÄÄN, Matka täyteen varattu

22.03.2024 klo 07:00, Pääkaupunkiseutu

Tauko matkalla Helsinkiin.                                                     

Kello 11.15-12.30 Opastettu Eduskuntatalo vierailu                                                                                              

(taloon mennessä tehdään turvatarkastus) Kaikille vieraille tehdään turvatarkastus, joka on samantapainen kuin lentokentillä. Metalliesineet kannattaa ottaa esille jo ennen tarkastusta sekä jättää päällystakit ja laukut mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi ryhmän linja-autoon. Kiellettyjä esineitä Eduskuntatalossa ovat esimerkiksi - terävät esineet (sakset, monitoimityökalut, veitset) - syttyvät ja myrkylliset aineet, kaasusumuttimet (aerosolit, sytyttimet) - nesteet, eväät Turvatarkastuksessa poiskerätyt esineet palautetaan vierailun jälkeen. - Kovaäänistä ja häiritsevää käytöstä on vältettävä ja esimerkiksi matkapuhelimet on pidettävä äänettömällä vierailun ajan.  - Vieraiden on pukeuduttava asiallisesti, esim. pipot ja lippalakit jätetään naulakkoon.  - Valokuvaaminen Eduskuntatalossa on sallittua. Kohteessa paljon rappusia. Kohde ei sovi liikuntaesteisille. Eduskuntaan saapuvien täysi-ikäisten henkilöiden on tarvittaessa voitava todistaa henkilöllisyytensä. Esimerkiksi ajokortti tai kuvallinen KELA-kortti käy henkilöllisyystodistukseksi.

Kello 13-15.30 Fazerin Vierailukeskus, ensimmäisenä nautimme ryhmälounaan jonka jälkeen teemme mieleenpainuvan kierroksen Fazerilla näyttelyssä, Fazerin omien oppaiden johdolla kestää noin tunnin. Tarjoaa nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa kaikenikäisille. Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, yritysvastuuseen, innovaatioihin sekä laajaan tuotevalikoimaan.
Jokainen maksava vieras saa lähtiessä mukaansa tuotekassin.                              

Näyttelykierroksen yhteydessä on mahdollisuus tehdä ostoksia myymälässä.
Fazerin herkullisen tuotteiden lisäksi myymälässä on myynnissä ainutlaatuinen oheistuotevalikoima muun muassa muistikirjoja, jääkaappimagneetteja, postikortteja ja -merkkejä, T-paitoja, sekä tuotteita, joita et saa mistään muualta.

Kello 16-17.00 Lumenen tehtaanmyymälä Lumene-, Cutrin-, Anytime-, Nanoel-, Erisan-, Farmos- ja Serto-tuotteita. Paljon tuotteita puoleen hintaan ja II-laadun tuotteista jopa 70% alennus.

Saapuminen takaisin Poriin noin 20.30
                                                                                                                                           

Matkan hinta

Aikuiset 69€
Hinta sisältää pääsymaksun, opastukset, Fazerin vierailukeskuskierroksen, lounaan ja bussimatkat

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Porin Matkakeskus, Tilausajolaituri, Pori klo 07:00 -
Ulvilan pv-pysäkki, Ulvila klo 07:10 -
Nakkila pv-pysäkki, Nakkila klo 07:20 -
Harjavallan pv-pysäkki, Harjavalta klo 07:30 -
Kokemäki pv-pysäkki, Kokemäki klo 07:40 -
Huittinen, Abc:n piha, Huittinen klo 08:00 -