VISAVUORI, INKALAN KARTANO, ILOSEN PUUTYÖ JA RÖNNVIKIN VIINITILA

04.07.2024 klo 07:45, Häme

Visavuori, opastettu kierros. Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakoti ja ateljee. Lisäksi Visavuoresta löytyy Suomen hauskin museo – Kari-paviljonki, jossa on esillä pilapiirtäjä Kari Suomalaisen töitä ja ajoittain vaihtuvia näyttelyitä. Alueella toimii myös tunnelmallinen museokahvila ja myymälä.. Kari-paviljongissa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä. Yläkerran näyttelytilassa on esillä Karin pilapiirrosnäyttely, joka vaihdetaan eri teemojen mukaisesti aika ajoin. Visavuoren kokoelmissa on yli 8000 Karin piirrosta, joten materiaalia näyttelyihin riittää. Alakerran näyttelytilassa järjestetään sekä omien kokoelmien että vierailevien taiteilijoiden näyttelyitä.

Inkalan kartano, tarina ja lounas, Tervetuloa hurmaavaan Inkalan Kartanoon, Kanta-Hämeen Hattulaan. Inkalan Kartano tunnetaan maistuvista ruokaelämyksistä, luonnonläheisestä ja hiljaisesta ympäristöstä sekä lämpimästä asiakaspalvelusta.
– Meille kaikkein tärkeintä on lämminhenkinen tunnelma. Inkalan Kartano on kaunis ja kodikas paikka. Meille vastuullisuus tarkoittaa ympäristön hyvinvoinnin parantamista, kestävää kehitystä edistäviä valintoja, vesistön suojelua ja hiljaisen luonnonrauhan vaalimista.
Inkalan Kartanon rikas historia on meille arvokas. Tavoitteenamme on toimia niin, että asetumme osaksi arvokasta ajanjaksoa Inkalan Kartanon historiassa.

Ilosen puutyö,  ostosaikaa monipuolisessa myymälässä.

Rönnvikin viinitila, tilan esittely, maistiaiset. Tutustumista tilan näyttelyihin ja ostosaikaa viini ja tilamyymälässä.  Rönnin suku on hoitanut 1800-luvulla perustettua Rönnvikin tilaa jo sukupolvien ajan.
Rönnvik on pitkän ja vivahteikkaan historian omaava perheyritys. Suomalaisten tilaviinien historia alkaa tammikuun alussa 1995, kun Suomesta tulee EU:n jäsen. Tilaviinit olivat oman aikansa uutispommi. Ilomantsissa sijaitseva Hermannin viinitila, Pälkäneellä sijaitseva Rönnvik ja Kuopiossa sijaitseva Alahovin viinitila tunnettiin ympäri Suomen.
Tällä hetkellä viinitilaa viedään tarmokkaasti eteenpäin uusien ja entistäkin parempien tuotteiden ja palveluiden luomiseksi. Esimerkkinä jatkuvasta kehitystyöstä panimo, jonka toiminta käynnistyi Rönnvikissä keväällä 2014. Vuonna 2019 lanseerattiin viinien rinnalle miedot hiilihapotetut juomat, ja 2021 avattiin täysin uudistettu bistro ja talliputiikki.
Viinitilan ja monipuolisen matkailutoiminnan lisäksi Rönnvik on moderni ja kehittyvä maatila, jonka pääasiallinen tuotantosuunta on siipikarjan kasvatus.

Matkan hinta: 90 euroa/ hlö                                                                                  

Matkan hinta: 80 euroa/ hlö/ museokortilla  

Hinta sisältää kohde-esittelyt, ruokailun, maistiaiset ja bussimatkat

Matkan hinta

Museokortti (matkaan mukaan) 80€
Aikuiset 90€
Sisältää oheisen ohjelman mukaiset palvelut

Kuljetus (reitti ja aikataulut)

Pysäkki Lähtö Saapuminen
Lauhamon Tallit, Keskikatu 20 Sastamala klo 08:45 -
Vammala Linja-autoasema, Sastamala klo 09:00 -
Nokia, Pirkkalaistien pikavuoro pysäkki, Nokia klo 09:30 -
Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki, Tampere klo 10:00 -