WALTTERI TORIKKA, Laukon kartanon puistokonsertti, muutamia paikkoja enää vapaana

01.07.2022

LAUKON KARTANON PUISTOKONSERTTI- Waltteri Torkikka                           

1.7.2022 perjantai

Bussin 1 aikataulu 

Lauhamon tallit kello 14.45

Vammala linja-autoasema: kello 15.00

Bussin 2 aikataulu

Nokia, Pirkkalaistien pv-pysäkki kello 14.45

Tampere, Keskustori, Vanhan kirkon pysäkki kello 15.15

Saapuminen Laukon kartanolle noin klo 16.00. Ennen konserttia on aikaa tutustua näyttelyihin, tunnelmoida historiallista kartanomiljööstä nauttia kartanon ja puiston pelveluista. Konsertti alkaa klo 18.00 (kesto noin 1,5-2 h). Kotimatkalle lähdemme konserttien päätyttyä.

Kaunis ja tunnelmallinen Laukon kartano avasi ovensa vieraille vuonna 2016 ja toimii nyt koko kesäisenä matkailukeskuksena. Kartanon tiloissa on vaihtuvia näyttelyitä ja kartanopuistossa järjestetään kesäisin historiatapahtumia ja puistokonsertteja. Historiallisessa kartanomiljöössä on myös  ravintola Laukko, Suomi-Filmi -kahvila ja Kartanopuoti.

Puistokonsertit järjestetään historiallisen museoalueen sydämessä Pyhäjärven rannalla. Lavan edustalta löytyy lähes 800 istumapaikkaa. Katsomoalue ei ole katettu. Tapahtumakentällä palvelevat Puistoterassit, joista voit ostaa juomia ja pientä syötävää. Voit myös nautiskella omia piknikeväitä ympäröivillä nurmikentillä. Konserttilippu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn kaikkiin Laukon kartanon näyttelyihin. Laukon kartano tarjoilee kesävierailleen lumoavaa nykytaidetta historiallisessa kartanomiljöössä! Kesällä 2022 Laukon päärakennuksella nähdään Suomen ehkä tunnetuimman nykytaiteilijan Marjatta Tapiolan maalauksia. Ravintola, näyttelyt, puoti ja kahvila ovat avoinna konserttipäivinä.

Hinta sisältää: 50 euroa/hlö
Bussikuljetuksen, konserttilippu ja sisäänpääsy kartanon näyttelyihin